facebook_pixel
Imponerande video från ett påstått Harry Potter-sandlåderollspel har läckt online

Imponerande video från ett påstått Harry Potter-sandlåderollspel har läckt online

Åren efter millennieskiftet var Harry Potter i världens blickfång, både i form av böckerna, biofilmerna och de otaliga spelen som baserades på varumärket. Sedan 2013 har dock Harry Potter-spelen lyst med sin frånvaro (bortsett från diverse mobilspel) men nu verkar en återkomst vara i görningen.

Nedan kan du nämligen se ett klipp, som läckt från ett Harry Potter-spel som påstås vara “under utveckling”. Klippet kan givetvis vara fejk, men om det är det har någon lagt ner ofantligt mycket tid på det, eftersom det är extremt övertygande. Tyvärr är klippet filmat från en skärm, vilket gör att allting framstår som lite lagom suddigt och burkigt, men ändå får vi gott om exempel på väldigt Harry Potter-aktiga aktiviteter – både i och utanför den berömd Hogwarts-skolan eftersom spelet ifråga sägs vara ett “sandlådeactionrollspel i tredjeperson”, där man kommer få skapa sin egen karaktär och “uppleva en ny berättelse separerad från böckerna och filmerna”.

Den logiska följdfrågan är vem som kan tänkas utveckla det här spelet, och svaret är sannolikt Warner Bros och Avalanche (Disney Infinite-utvecklarna, inte Just Cause-studion!) baserat på de jobbannonser som dök upp förra våren (via NeoGAF), som bland annat eftersökte en “senior writer för Avalanches story-avdelning” med en “djup förståelse för brittisk kultur och grammatisk presentation”.

Du kan se den läckta videon från det påstådda Harry Potter-rollspelet här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar