facebook_pixel
Hitman 2 visar upp sitt multiplayerläge Ghost Mode

Hitman 2 visar upp sitt multiplayerläge Ghost Mode

Hitman 2 släpps om exakt en månad vilket innebär att releasecykeln nu verkligen börjar spinna igång på högvarv. Sist fick vi en titt på den nya djungelbanan och i en ny video visar Io Interactive upp spelets multiplayerläge.

Läget kallas Ghost Mode i vilket två spelare tar kontroll av varsin kopia av Agent 47. Bägge spelarna får uppdraget att döda samma slumpmässigt utvalda person, och den som kan slutföra jobbet först och renast vinner. Den som först vinner fem ronder ror sedan hemma hela matchen.

Det intressanta är att trots att bägge hitmännen har samma förutsättningar, samma måltavla, och börjar på samma plats på kartan så kan de inte påverka varandras spel. Istället ser de sin konkurrent som ett spöke. Om det låter förvirrande så förklarar den här trailern saken bättre:

Om man ska implementera ett multiplayerläge i ett Hitman-spel är det här förmodligen det optimala sättet. För mer information av vad Ghost Mode kommer erbjuda kan du kika på Ios egna blogginlägg om läget. Hur bra det funkar i praktiken får vi se när Hitman 2 släpps den 13e november.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar