facebook_pixel
Här är en storytrailer för Just Cause 4

Här är en storytrailer för Just Cause 4

Lanseringen av Just Cause 4 närmar sig med stormsteg. Och det märks. Förra veckan kollade vi in ett (mycket informativt) klipp om spelets fiendeuppbåd, i form av legosoldatorganisationen Black Hand (vars ledare Gabreial Morales vi också bekantat oss med tidigare). Och nu är det dags igen!

Den här gången rör det sig om en enkel och rak storytrailer, där vi reda på varför Rico Rodriguez befinner sig i den fiktiva sydamerikanska staten Solis till att börja med. Typ. Ricos farsgubbe verkar ha varit inblandad i en del smutsig skit, och Rico måste därmed finna sanningen för att eventuellt kunna rentvå sin fars namn. Eller något. Låt oss vara ärliga; vi spelar inte Just Cause-spelen för gripande karaktärsdrama, vi spelar dem för att spränga skiten ur allt vi ser, och tack och lov fortsätter Just Cause 4 med denna högt ansedda tradition.

Just Cause 4 släpps den 4 december. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar