facebook_pixel
GOG ger bort Shadow Warrior 2, helt gratis!

GOG ger bort Shadow Warrior 2, helt gratis!

Tidigare den här veckan inledde GOG.com sitt tioårsfirande genom att lansera både Soldier of Fortune-spelen och Indiana Jones and the Infernal Machine. Samtidigt inledde man också en omröstning, där GOG-kunderna fick avgöra om Shadow Warrior 2, Superhot eller Firewatch skulle ges bort gratis.

Och nu har det visat sig att Shadow Warrior 2, något överraskande, tog hem omröstningen (allt du behöver göra att trycka på “get game”-knappen på GOG:s huvudsida). Trots det väldigt fina mottagandet hösten 2016 (Jocke Kilman delade till och med ut hela 85 procent i vår recension) är det förmodligen korrekt att påstå att både Firewatch och Superhot är mer älskade av världens spelare, i alla fall har jag fått det intrycket. I och för sig har de flesta av oss förmodligen redan spelat (eller köpt) både Firewatch och Superhot, så åtminstone jag är glad över att Shadow Warrior 2 vann, eftersom det är det enda spelet av trion som jag inte redan äger!

Här är den gamla, älskvärda lanseringstrailern för Shadow Warrior 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar