facebook_pixel
GOG firar tio år med rea, Soldier of Fortune och kommande gratisspel

GOG firar tio år med rea, Soldier of Fortune och kommande gratisspel

Polska The Witcher-utvecklarna CD Projekts onlinebtutik GOG.com firar tio år, och detta faktum belyser man med både stora reor (i form av olika spelpaket) och en omröstning där kunderna får avgöra om Shadow Warrior 2, Superhot och Firewatch kommer ges bort gratis på torsdag, den 4 oktober.

Till på köpet, för de mer akademiskt lagda av er, får vi en liten genomgång av GOG.com:s levnadsår hittills. Berättelsen inleddes i Polen 1994 (då CD Projekt ursprungligen såg dagens ljus) innan Good Old Games (som GOG hette till en början) lanserades i öppen beta under 2008, med uppdraget att ge gamla och övergivna pc-spel ett nytt hem, anpassa dem till moderna datorer, och lansera dem DRM-fritt, för att ge kunderna maximal frihet i hur och när de väljer att spela sina spel. Vi noterar även att Soldier of Fortune-serien begick efterlängtad GOG-debut under gårdagen, tillsammans med Indiana Jones and the Infernal Machine!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar