facebook_pixel
Fortnites Loot Lake-ö har börjat flyta runt över kartan!

Fortnites Loot Lake-ö har börjat flyta runt över kartan!

Förra veckan inleddes Fortnite Season 6, vilket åtföljdes av en liten kontrovers kring ett nytt spelarskin som visade upp, låt oss säga, “generös” bröstfysik för en kvinnlig karaktär. Men livet fortsätter som alltid i en faslig takt inom Fortnite-sfären, och nu har ön i Loot Lake-sjön plötsligt börjat flyga runt över kartan!

Det hela har att göra med den mystiska lila kuben (som vi skrivit om tidigare), och rapporter på sociala medier vittnar om att ön flyttas runt mellan de olika runor som lämnades av kuben när den reste runt kartan under förra säsongen. Vad det hela kommer leda till är tills vidare höljt i dunkel, men vi kan nog räkna med att Epic Games har en storslagen plan i görningen, som förmodligen kommer fortsätta in på nästa säsong. Själv väljer jag att tolka det hela som en Lost-hommage, och räknar utan tvekan med att mystiska rökmonster, cg-ubåtar, olycksbådande siffror och egyptiska statyer kommer dyka upp inom kort, bara för att sedan inte förklaras alls.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar