facebook_pixel
Fallout 76 har fått ny påkostad live action-trailer

Fallout 76 har fått ny påkostad live action-trailer

Precis som så ofta är fallet under sluttampen av en intensiv marknadsföringskampanj har Bethesda nu tagit steget in i live-action-land med den senaste trailern för sin uppkopplade rollspelöverlevare Fallout 76, förmodligen i ett försök att verkligen sälja den sociala aspekten av spelupplevelsen.

Som vi tidigare vet kommer Fallout 76 utspelas i West Virginia (som tydligen är en helt egen stat och inte bara den västra delen av Virginia, alltid lär man sig något nytt!) och man kommer därför låta spelare ta sig an traktens mytomspunna odjur, däribland den jättelika sengångaren (antar vi) som visar sig under den nya trailerns inledande sekunder, precis innan fokus flyttas till den gladlynta jäntan med de dubbla maskinpistolerna på bilden här ovan. Vi får även skymtar av träsk, kåkstäder, mysiga lägereldar och ännu mysigare atombombsexplosioner!

Fallout 76 släpps den 14 november. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar