facebook_pixel
Dontnod visar upp Twin Mirrors inledning i ny trailer

Dontnod visar upp Twin Mirrors inledning i ny trailer

Dontnod Enteratainments 2018 har varit ojämnt. I somras släppte man det inte helt lyckade rollspelet Vampyr, och detta följdes sedan upp av en axelryckning i form av gratisspelet The Awesome Adventures of Captain Spirit, innan Life is Strange 2 äntligen hade säsongspremiär och togs emot av hyllningskörer.

Allt det här gör det lätt att glömma att Dontnod faktiskt utannonserade ett nytt spel i samarbete med Bandai Namco i somras, närmare bestämt Twin Mirror. Och nu har vi äntligen fått en ny trailer som belyser spelets inledning, och vittnar om ett händelseförlopp som omedelbart för tankarna till Fahrenheits klassiska intro, med blodiga skjortor, minnesluckor och lättviktig äventyrsspelsmekanik.

I Twin Mirror spelar man som Sam, en man som ständigt förföljs av en synvilla (eller?) som Dontnod refererar till som “djävulen”. Efter att Sam närvarat under en begravning i sin sömniga hemstad Basswood vaknar han upp på sitt hotellrum med en baksmälla, bara för att hitta sin blodiga skjorta i badrummet. Via “minnesvisualisering” rekonstruerar Sam sedan händelserna i sitt huvud, för att ta reda på vad som faktiskt hände kvällen innan.

Den första av Twin Mirrors tre episoder släpps nästa år. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar