facebook_pixel
Det verkar som att Artifact-betan försenas till den 19 november

Det verkar som att Artifact-betan försenas till den 19 november

Valves nya Dota 2-baserade samlarkortspel Artifact släpps den 28 november (du kan kolla in en fullständig matchvideo här) men innan dess kommer en semipublik beta gå av stapeln. Ursprungligen var det tänkt att den skulle dra igång senare den här månaden, men nu tycks den ha försenats.

Numera kommer betan dra igång först den 19 november, nio dagar innan lanseringen av fullversionen. De första bildbevisen finner du i tweeten här nedan, och en rad Reddit-användare har sedan dess också bekräftat att de mottagit e-post av Valve med samma uppgifter, även om Valve själva ännu inte bekräftat förseningen via Artifacts officiella Twitter-konto. För att delta i betan måste man ha en produktnyckel, som delats ut under industrievent och via sociala medier under de senaste månaderna.

Här är en tweet om Artifact-betans nya datum.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar