facebook_pixel
Den nya Cities: Skylines-expansionen handlar om industrier

Den nya Cities: Skylines-expansionen handlar om industrier

Själv har jag aldrig spelet en enda minut av stadsbyggarspelet Cities: Skylines, men kan ändå inte undgå att imponeras djupt av finska Colossal Orders prestationer. Sedan 2015 har man nämligen pumpat ur sig expansion efter expansion, som åtminstone på pappret tillfört meningsfulla nyheter.

Och nu är det dags igen; säg hej och hallå åt Cities: Skylines – Industries, den nionde expansionen i ordningen, som ämnar göra industrier till en större och mer meningsfull del av spelet (i mångt och mycket raka motsatsen till den tidigare expansionen Green Cities, som släpptes förra hösten). Bland annat kommer man kunna skräddarsy industriområden med unika fabriker och hypereffektiva transportlinjer för de fyra olika resurstyperna.

Du kan förhandsboka Cities: Skylines – Industries för 15 euro via Paradoxplaza. Här är premiärtrailern!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar