facebook_pixel
Call of Duty: Black Ops 4 har fått två nya trailers inför lanserigen imorgon bitti

Call of Duty: Black Ops 4 har fått två nya trailers inför lanserigen imorgon bitti

Activision må ha släppt lanseringstrailern för Call of Duty: Black Ops 4 redan för två veckor sedan, men eftersom den faktiska releasen inträffar imorgon bitti (kl 06:00 svensk tid, för att vara exakt) så har man nu släppt ytterligare två trailers, som vi antar inte betraktas som lanseringstrailers av Activision?

Activisions udda pr-strategi åsido, så belyser de två nya klippen här nedan det nya, hett omtalade battle royale-läget Blackout (om du spelade förra månadens öppna beta så är du kanske intresserad av att grotta ner dig bland de utlovade justeringarna här) samt Blood of the Dead, en nyversion av en klassisk zombieepisod som återvänder i Call of Duty: Black Ops 4, och utspelas i ett fängelse (vi kommer även få helt nytt zombeimaterial vid sidan av det gamla, som tillsammans med zombiernas närvaro i Blackout gör Black Ops 4 till det mest zombietäta Call of Duty-spelet hittills, förmodligen med bred marginal!).

Här är de två nya trailarna för Call of Duty: Black Ops 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar