facebook_pixel
Blizzard semibekräftar Diablo 4, men det kommer inte visas på Blizzcon

Blizzard semibekräftar Diablo 4, men det kommer inte visas på Blizzcon

I somras avslöjade Blizzard att de har “flera Diablo-projekt under utveckling”, vilket väckte förhoppningar om ett stort avslöjande av Diablo 4 under Blizzcon, första helgen i november. Nu har man emellertid publicerat ett nytt blogginlägg som grusar dessa förhoppningar, men kontentan är ändå positiv.

– Blizzcon 2018 är nästan här, och vi har sett många rykten florera angående våra planer för Diablo under evenemanget, skriver Blizzard. Dessa är väldigt spännande tider – för närvarande har vi flera team som jobbar på olika Diablo-projekt, och vi kan knäppt bärga oss inför att berätta allt om dem… när tiden är rätt.

– Vi vet vad många av er hoppas på, och vi kan bara säga att “bra saker kommer till de som väntar”, men onda saker tar ofta längre. Vi uppskattar ert tålamod medan våra team arbetar outtröttligt för att skapa mardrömslika upplevelser värdiga Härskaren av terror.

Blizzard ämnar ändå dela med sig av ett antal Diablo-nyheter under Blizzcon, men de blir sannolikt rätt småskaliga. Kanske dags för den där beryktade Diablo 2-remastern att äntligen träda fram i rampljuset?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar