facebook_pixel
Bastion är första Lego-byggsatsen med Overwatch-tema!

Bastion är första Lego-byggsatsen med Overwatch-tema!

För en vecka sedan skrev vi om de kommande Lego-byggsatserna baserade på Blizzards onlineskjutare Overwatch. Till skillnad från vad det ursprungliga pr-materialet antydde är det dock inte affischflickan Tracer som släpps först, utan snarare den gänglige roboten Bastion och hans fågelkompis Ganymede!

Byggsatsen säljs i “begränsad upplaga” via Blizzard Gear Store för 25 dollar (man kommer även sälja den under Blizzcon i Anaheim, i början av november) och består av hela 182 bitar. Som synes på ritningen här nedan är Bastion 13 cm lång och 10 cm bred (vilket faktiskt betyder att han inte är överdrivet gänglig rent matematiskt, men whatever). Man kan också vrida Bastions torso och armar, och färgschemat beskrivs som “Omnic Crisis-orange”, vilket får oss att tror att ytterligare variationer kan komma att släppas längre fram.

Här är några bilder på Bastion-byggsatsen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar