facebook_pixel
Äntligen! Ett Tycoon-spel om att odla knark!

Äntligen! Ett Tycoon-spel om att odla knark!

“Knark” är ett roligt och intressant ord, så trots att cannabis inte kan likställas med tyngre droger, så tänker jag fortsätta använda uttrycket “knark”. Ty nu har Devolver Digital och Vile Monarch utannonserat sitt nya knarmanagementspel Weedcraft Inc., och du kan kolla in den knarkiga trailern här nedan!

Trailern är förvisso mer upptagen med att visa upp knarkande kändisar än själva knarkspelet, men turligt nog så kommer videobeskrivningen med mer handgriplig information; i Weedcracft Inc. kommer spelaren få ta sig an affärssidan av att odla och producera cannabis i USA (som numera är lagligt i flera stater, men det visste du nog) och vi kommer även få sätta oss in i de “finansiella, politiska och kulturella aspekterna av landets komplexa förhållande med den problematiska och lovande plantan”. Utöver den praktiska tillverkningsprocessen i sig måste vi även tampas men konkurrenter, politiker och poliser, som alla har sina egna agendor som de vill få igenom.

Weedcraft Inc släpps någon gång nästa år. Här är knarkklippet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar