facebook_pixel
Alan Wake har återvänt till Steam och GOG, åtföljs av stora reor

Alan Wake har återvänt till Steam och GOG, åtföljs av stora reor

Våren 2017 försvann Remedy Entertainments actionthriller Alan Wake från digitala spelaffärer, till följd av att rättigheterna till dess licenserade musik hade löpt ut. Nu har emellertid spelet återvänt till både Steam och GOG, tillsammans med stora 80-procentiga reor, med ett nuvarande pris på drygt 26 kronor.

I en tweet har Remedy tackat Microsoft (som inte längre är Remedy Entertainments parhäst, eftersom 505 Games ger ut studions nya titel Control nästa år) som lyckades förhandla tillbaka rättigheterna till den licenserade musiken, vilket innebär att soundtracket fortsättningsvis är precis som det var när spelet ursprungligen lanserades under 2010 (till en början exklusivt för Xbox 360). En av de låtar som ska ha ställt till problem är Roy Orbinsons gamla dänga In Dreams, som du kan lyssna på här.

Här är Remedy Entertainments tweet om Alan Wakes återkomst.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar