facebook_pixel
Warhammer möter Diablo i nytt actionrollspel!

Warhammer möter Diablo i nytt actionrollspel!

Tydligen utannonserades Warhammer: Chaosbane redan i somras (det här är första gången jag hört talas om det, i alla fall) men det verkar av allt döma vara värt att bry sig om, speciellt om du råkar vara ett fan av både Diablo och Warhammer. Spelet är nämligen exakt vad du tror det är!

Nu har utvecklarna Eko Software släppt en “first look”-video, där man under tre och en halv minuter kommenterar sekvenser från spelet. Och det är extremt mycket Diablo, nästintill skamlöst så, med ett identiskt isometriskt perspektiv, mörka fantasygrottor och co-op-stöd för fröjdefullt, vänligt grindande. I slutet av videon presenteras vi också för en stor tentakelbestyckad boss, som sprungen ur någon av H.P. Lovecrafts klassiska berättelser.

Warhammer: Chaosbane har ännu inget releasedatum. Här är den nya videon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar