facebook_pixel
Vi ses igen

Vi ses igen

Vi ses igen!

För övrigt anser vi att Pepsi Max bör förgöras.

Få personer har betytt så mycket för PC Gamer som Emil Kraftling. Efter 16 händelserika år i PC Gamer-staben, där han varit allt från framträdande forumit känd som Poncho, frilans, redaktör, krönikör och sedermera mångårig skribent och allmänt bollplank, tvingas vi nu säga farväl, eller snarare “Vi ses igen!”. I och med att Emil gått och blivit game director på Avalanche Studios kommande spel Generation Zero, lämnar Emil nu medarbetarsidan och PC Gamer. Medverkar han i något PCG-sammanhang framöver kommer det enbart vara i avslappnade, informella former. Emil har faktiskt förärats inte bara en utan två Vi ses igen-sidor under åren. Bara en sådan sak.

Högsta betyget Emil någonsin delat ut till ett spel? 95 %, till Dragon Age: Origins respektive Battlefield 2. Lägst? 19 % – Terminator 3: War of the Machines.

Här har du ett kollektivt tack och en rungande applåd, Emil. Take a bow.

/Vännerna på redaktionen

Om skribenten

Thomas Petersson

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Liknande artiklar