facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 39, 2018)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 39, 2018)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på YouTube och Twitch!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Forza Horizon 4

av Benny Holmström

“Årstiderna och liveupplägget till trots känns ändå Forza Horizon 4 som ett steg tillbaka, sett till ren lekfullhet och uppfinningsrikedom.”

Bild från Forza Horizon 4.

* * *

The Bard’s Tale IV: Barrows Deep

av Joakim Kilman

“Jag uppskattar även hur sångerna vävs in i berättandet. Trubadurer sjunger ibland om de undergångsprofetior du undersöker. Det är ett smart sätt att konkretisera den där typiska fantasylegenden på ett trovärdigt sätt i världen.”

Bild från The Bard's Tale IV.

* * *

FIFA 19

av Joakim Kilman

“Även på planen har vi fått vissa förändringar. Till en början var det lite svårt att sätta fingret på vad det var, men framför allt bollkontrollen känns bättre i år.”

Bild från FIFA 19.

* * *

The Walking Dead: The Final Season Episode 2

av Joakim Kilman

“Jag kommer på mig själv med att hela tiden, förmodligen förgäves, hoppas att Clementine ska få det lyckliga slut hon förtjänar. Jag känner med henne, och bryr mig så förtvivlat mycket om henne, en sista gång.”

Bild från The Walking Dead: The Final Season Episode 2.

* * *

HANDS ON

Desperados 3

av Thomas Petersson

“Jag gillar denna evolution av realtidsstrategiska taktiska stealthspel. Det långsamma, eftertänksamma tempot (och utmaningen) är intakt, men actionfokuserade stealthspel som Hitman slängs också in i mixen. ”

Bild från Desperados 3.

* * *

HÅRDVARA

Månadens hårdvara del 3

av PCG-Redaktionen

“Vi testar det senaste i hårdvaruväg.”

* * *

VIDEOR

I afton spel med Worms W.M.D. och Inked!

av PCG-Redaktionen

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar