facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 37, 2018)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 37, 2018)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på YouTube och Twitch!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Shadow of the Tomb Raider

av Jerry Fogselius

“Ju mer jag spelar desto mer lägger jag dock märke till alla småförändringar som tillsammans gör den tredje delen till ett bättre äventyr än de två föregångarna. Det känns äntligen som att Lady Croft har blivit den gravplundrare hon alltid var ämnad att bli.”

Bild från Shadow of the Tomb Raider.

* * *

Dragon Quest XI

av Benny Holmström

“Under de första timmarna med Dragon Quest XI var det främst presentationen som drev mig framåt. Spelet är otroligt mysigt, och även de till en början påfrestande brittiska dialekterna sätter sig efter ett tag.”

Bild från Dragon Quest XI.

* * *

VIDEOR

I afton spel med Quake Champions!

av PCG-Redaktionen

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar