facebook_pixel
Total War: Three Kingdoms har fått nytt releasedatum och trailer för dag ett-dlc

Total War: Three Kingdoms har fått nytt releasedatum och trailer för dag ett-dlc

I januari avslöjade Sega och Creative Assembly sitt Total War: Three Kingdoms, med planerad release nu i höst. I somras sköt man ändå upp spelet till nästa år, och nu har vi slutligen fått ett nytt, spikat lanseringsdatum: Total War: Three Kingdoms släpps den 7 mars 2019, och nedan kan du se en ny trailer!

Trailern belyser De gula turbanernas uppror, som utspelades mellan 184 e. Kr. och 205 e. Kr. i Kina, där ett stort antal mindre bönder slog sig samman för att störta de stora godsägarna. Total War: Three Kingdoms kommer nämligen få ett dlc-paket kallat för Yellow Turban Rebellion, som introducerar tre nya spelbara fältherrar till Grand Campaign, där man kommer få leda de civila styrkorna i ett försök att formge i ny framtid för Kinas befolkning.

Du kan läsa mer om Yellow Turban Rebellion här, och om du förhandsbokar Total War: Three Kingdoms eller inhandlar spelet inom den första veckan efter lanseringen, så blir dlc-paketet ditt utan extra kostnad. Yellow Turban Rebellion kommer släppas samtidigt som basspelet, det vill säga den 7 mars 2019.

Här är den nya trailern för Yellow Turban Rebellion-dlc:t till Total War: Three Kingdoms.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar