facebook_pixel
The Culling: Origins går free-to-play ikväll

The Culling: Origins går free-to-play ikväll

Battle royale-skjutaren The Culling 2 släpptes i somras, men lades ner omedelbart efter en sällan skådad dunderflopp. Istället sade utvecklarna Xaviant att de ämnar återuppväcka föregångaren, genom att börja om från den allra första early access-versionen som lanserades i mars 2016.

Förvirrad? Vi också, och inte blir man direkt klokare av att ögna igenom Xaviants nya blogginlägg på Steam, där man förkunnar att The Culling: Origins kommer gå free-to-play ikväll. Som namnet antyder ämnar man återfinna sina rötter, med “dag 1-själen för strider, perks, airdrops och övergripande gameplay”, tillsammans med “ny imponerande art directon som moderniserar The Cullings ursprungliga känsla”. Vi kan även vänta oss nya features, som erfarenhetspoäng och levlande, leaderborads, “Cull Crates”, hundratals nya kosmetiska föremål, nya vapen, skicklighetsbaserad matchmaking och röstchatt. En salig blandning av gammalt och nytt!

Var det här slutar kan ingen förutspå i dagsläget, men det är förmodligen The Cullings och Xaviants allra sista chans att hitta verkligt fotfäste på marknaden. Vi på PC Gamer önskar spelet och studion lycka till!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar