facebook_pixel
Tencent gör märklig battle royale- och vintersporthybdrid

Tencent gör märklig battle royale- och vintersporthybdrid

Tencent – det kinesiska megaföretaget som äger League of Legends-studion Riot Games och 40 procent av Fortntite-utvecklarna Epic Games – kommer av allt att döma försöka konkurrera med sig själva. Ring of Elysium är nämligen ett nytt iskallt battle royale-alternativ, och du kan kolla in en trailer här nedan!

Ring of Elysium rullar ut i early access via Steam nästa veckas onsdag, och utöver pvp-strider i en vidöppen värld bjuder spelet även på snowboardåkande, snöskoterkörande och glidflygande. Som en PUBG-karta baserad kring en fullt fungerande vintersportort ungefär, där man även måste se till att inte förfrysa sig, och till på köpet hålla sig undan laviner och en ständigt växande snöstorm, i ett försök att boka en av blott fyra fyra platser i den sista kvarvarande evakueringshelikoptern (fördelaktigt genom att döda alla som står längre fram i kön).

Ring of Elysium kommer dessutom vara free-to-play, men för tillfället verkar som att spelet inte kommer släppas i en rad asiatiska och europeiska länder, däribland Sverige. Vi räknar dock med att det här bara är tillfälligt, såtillvida spelet inte helt och hållet bygger kring lootlådor av den typen som strider mot lagen i Belgien.

Här är den nya trailern för Ring of Elysium.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar