facebook_pixel
Telltale har pausat försäljningen av The Walking Dead: The Final Season

Telltale har pausat försäljningen av The Walking Dead: The Final Season

Tidigare den här veckan släpptes den andra episoden av The Walking Dead: The Final Season (i alla fall tror jag det, eftersom åtminstone Pewdiepie har spelat avsnittet). Men nu har det visat sig att inga nya kunder tillåts tillträde, eftersom Telltale Games har pausat försäljningen på alla plattformar.

The Walking Dead: The Final Seasons produktsida på Steam är fortfarande uppe, men man kan bara ladda ner en spelbar demo och inte så mycket annat (alla användarrecensioner har också tagits bort). Borta hos GOG kan man inte köpa spelet heller, och lanseringsdatumet har ändrats till “coming soon”, samtidigt som användarrecensionerna har utrotats även här. Vi får dock åtminstone ett litet meddelande under “about”-sektionen, som säger att “Telltale har bett om en temporär paus för försäljningen av The Walking Dead: The Final Season“, med uppmaningar att följa Telltales Twitter-konto för framtida uppdateringar.

Som bekant jobbar Telltale Games fortfarande “aktivt” med att försöka slutföra The Walking Dead: The Final Season (trots att hela utvecklingsteamet rykte tillsammans med nästintill alla anställda under kollapsen förra veckan) så vi får helt enkelt vänta och se hur det hela utvecklar sig.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar