facebook_pixel
Svenska onlineskjutaren The Division är gratis att spela i helgen!

Svenska onlineskjutaren The Division är gratis att spela i helgen!

Svenska onlineskjutaren The Division 2 släpps första nästa år, den 15 mars, så ännu hinner du spela sönder föregångaren om du inte gjort det! Och den här helgen är ett alldeles utmärkt tillfälle att börja, eftersom spelet kommer vara helt gratis att spela hela helgen, med start kl 19:00 ikväll svensk tid.

Gratishelgen avslutas sedan på söndag kväll, kl. 22:00 svensk tid, och om du känner att du är sugen på mera så kommer The Division också säljas med 70 procents rea fram till tisdag, den 11 september (alla dina framsteg från gratishelgen kommer hänga med över till fullversionen). Ubisoft påpekar också att gratishelgen skiljer sig från den vanliga trialversionen, eftersom gratishelgen erbjuder “full tillgång” till standardutgåvan av The Division.

Det bör även noteras att gratishelgen är exklusiv för Ubisofts egna onlineklient Uplay (i alla fall är Uplay det enda som nämns i den officiella utannonseringen på hemsidan) men spelet kommer också reas ut via Steam fram till den 10 september (även om det inte verkar som att den specifika rean har dragit igång riktig ännu).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar