facebook_pixel
Scums karta blir förmodligen mycket, mycket större i framtiden

Scums karta blir förmodligen mycket, mycket större i framtiden

I slutet av augusti släpptes det nya överlevnadsspelet Scum i early access via Steam, och utgivarna Devolver Digital utnämnde det omedelbart som deras största lansering någonsin, med över 700 000 sålda exemplar på drygt en vecka. Och nu verkar det som att spelet kommer bli ännu större, bokstavligt talat!

Via adminverktyg i enspelarläget har nämligen ryska spelare (jag antar att det där är ryska, i alla fall!) lyckats teleportera sig högt upp i luften, för att få ett fågelperspektiv över spelkartan. Och som bilden här ovan demonstrerar kunde man se mycket längre än det nuvarande spelområdet, så chanserna får nog lov att betraktas som goda att det redan enorma området (144 kvadratkilomter) kan komma att växa ytterligare i framtiden.

Våra brittiska kollegor kontaktade Devolver Digital med anledning av den nya upptäckten, och fick tillbaka det lovande svaret att “Scum-ön har mer än vad som kan ses för tillfället, och under early access-periodens gång kommer fångarnas tillgängliga områden ändras”.Här är en gif med Scums teleportflygande i aktion.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar