facebook_pixel
Return of the Obra Dinn släpps i höst

Return of the Obra Dinn släpps i höst

Lucas Pope är mannen bakom det fenomenala Papers, Please (som filmatiserades tidigare i år), och sedan det släpptes har han arbetat på sitt nästa spel Return of the Obra Dinn. Efter flera års väntan har Pope nu även annonserat att Obra Dinn kommer att släppas i år, närmaste bestämt i höst.

Return of the Obra Dinn beskrivs som ett “försäkringsäventyr med minimala färger” där du kliver ombord på skett Obra Dinn. Skutan har varit spårlöst försvunnen länge men har helt plötsligt dykt upp igen utan en levande själ ombord. Ditt jobb är lösa mysteriet med vad som egentligen skedde, och till din hjälp har du ett magiskt ur kan du snurra tillbaka tiden och se glimtar av vad som skedde när båtens öde förseglades.

Mycket mer än så vet vi inte, men vill du prova en demo redan nu finns en att ladda ner på itch.io. Pope har även släppt en trailer för att fukta vår aptit ytterligare:

Kul trivia: Papers, Please släpptes för fem år sedan. Fem. Herrejösses, säger jag bara.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar