facebook_pixel
Rainbow Six Siege Operation Grim Sky går live på tisdag

Rainbow Six Siege Operation Grim Sky går live på tisdag

För två veckor sedan presenterade Ubisoft Operation Grim Sky, den senaste säsongen till den omåttligt framgångsrika taktiska onlineskjutaren Rainbow Six Siege. Två nya operatörer väntar, defensiva Clash och offensiva Maverick, och vi kommer också få en uppdaterad version av Hereford Base-kartan!

Nu har Ubisoft avslöjat att Operation Grim Sky går live nu på tisdag, den 4 september, och du kan också botanisera bland de senaste förändringarna i uppdateringen här (Maverick har redan fått sina första balansjusteringar, trots att han bara varit spelbar på testservarna hittills!). Operation Grim Sky har även en hemsida där du kan läsa om allt i detalj, inklusive Clash och Mavericks egenheter, och Hereford Bases nya andra världskrigs-doftande skrud och förbättrade “flyt”, samtidigt som “hjärtat från originalkartan bibehålls”.

Här är förrförra veckans videogenomgång av Operation Grim Sky.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar