facebook_pixel
Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy kommer till Steam tidigt nästa år!

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy kommer till Steam tidigt nästa år!

Phoenix Wright: Ace Attorney var något av en uppenbarelse för mig när det släpptes tills Nintendo DS under 2006, och förmodligen en starkt bidragande orsak till att jag älskar anime idag (för Ace Attorney är ganska jäkla anime, har det visat sig). Och nu kommer originaltrilogin äntligen till pc!

Du kan kolla in debuttrailern för Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy här nedan, och som synes har den visuella presentationen uppdaterats rejält (även om den är rejält sparsmakad med moderna mått mätt, men så släpptes originalspelet till Game Boy Advance i Japan för hela 17 år sedan också). Som namnet antyder innehåller paketet de tre första spelen i serien (ettan var suverän, tvåan något av ett steg tillbaka, medan trean är ett mästerverk i min bok!) och följer försvarsadvokaten Phoenix Wright och hans nybörjarduster i rättssalen, blandat med peka-och-klicka-segment där man samlar ihop bevisen som krävs för att finna sanningen.

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy släpps till Steam tidigt nästa år. Här är debuttrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar