facebook_pixel
Pathfinder: Kingmaker visar upp sig i ny trailer

Pathfinder: Kingmaker visar upp sig i ny trailer

Förra våren presenterades vi för Pathfinder: Kingmaker, det nya rollspelet av Owlcat Games och den legendariska designern och manusförfattaren Chris Avellone, mannen som ligger bakom väl ansedda klassiker som Planescape: Torment, Knights of the Old Republic 2 och Fallout: New Vegas.

Kickstarter-kampanjen blev en stor succé, och man drog in totalt 909 057 dollar, nästan dubbelt så mycket som den efterfrågade summan på 500 000 dollar. Och nu drar det redan ihop sig för lansering: Pathfinder: Kingmaker släpps tisdagen den 25 september, och nedan kan du se en ny trailer vid namn “tavern party” som kretsar kring – du gissade rätt! – ett gäng självsäkra äventyrare som hänger på tavernan och berättar högtflygande berättelser, som kanske eller kanske inte är riktigt sanningsenliga (och presenteras med ingame-grafik).

Här är den nya trailern för Pathfinder: Kingmaker.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar