facebook_pixel
Nya överlevnadsspelet Green Hell har lanserats i early access

Nya överlevnadsspelet Green Hell har lanserats i early access

Vi skriver 2018 i kalendern och överlevnadsgenren är fortfarande en av de mest populära på planeten. Under den gångna veckan gjorde Devolver Digitals Scum storsuccé på Steam, och nu har nästa utmanare redan stigit in i ringen: säg hej åt “psykologiska” Green Hell och Amazonas regnskog!

Precis som alla andra spel i den här genren handlar det om en lansering i early access via Steam, men till skillnad från precis alla andra spel i den här genren ämnar Green Hell lämna early access redan om tre månader, med fokus på implementering av spelarfeedback fram tills dess. Vi tror det när vi ser det, dock, och trots den tajta tidsramen planerar utvecklarna Creepy Jar ett “höja priset efter att allt innehåll som planeras för släppet av fullversionen har lagts till”. Just nu säljs spelet för 16 euro och 79 cent, och användaromdömet skrivs till “väldigt positivt” baserat på 390 recensioner, så det är förmodligen lika bra att slå till redan nu om det låter intressant.

Här är early access-trailern för Green Hell.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar