facebook_pixel
Ny Just Cause 4-trailer introducerar oss för Ricos rival

Ny Just Cause 4-trailer introducerar oss för Ricos rival

Det är väldigt lätt att glömma, men utöver vansinnigt sandlådenonsens så har faktiskt Just Cause-spelen också både berättelser och karaktärer. Så även i Just Cause 4, och i den nyaste trailern introduceras vi för Gabriela Morales, ledare för Black Hand, en fraktion som även figurerat i de tidigare spelen.

Enligt den officiella Wikin så introducerades Gabriela Morales redan under E3 (något jag missade, tydligen) och beskrivs som huvudantagonisten i Just Cause 4. I den nya trailern förklarar också Gabriela att hon “brukade leva i rädsla, rädsla för att förlora allt hon någonsin älskat”. Vid någon tidpunkt i sitt liv överkom hon dock den här rädslan, och bestämde sig för att hon skulle kontrollera den istället för att kontrolleras av den.

Hon tror även att Rico Rodriguez var en del av rörelsen som dödade hennes mor, vilket förmodligen blir hennes primära motivation för att göra livet surt för spelaren. Här är den nya Just Cause 4-trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar