facebook_pixel
Ninja pryder nästa ESPN-omslag

Ninja pryder nästa ESPN-omslag

Ninja är en man på internet som gjort sig ett namn genom att streama Fortnite på Twitch. I april slog han sitt eget rekord för antalet samtidiga tittare (667 000 stycken) och i augusti blev han först med att nå 10 miljoner prenumeranter på plattformen. Och nu tar han ytterligare kliv in i mainstream-världen!

ESPN Magazine, den officiella tidningen för Nordamerikas största sportnätverk, har nämligen avslöjat att Tyler “Ninja” Blevins kommer pryda omslaget på det kommande numret, och han har dessutom också tillägnats en enorm artikel på ESPN:s hemsida (som man även kommer kunna läsa i tidningen).

I artikeln påstår även Ninja att han “sade fel” i intervjun som gav upphov till augusti månads kontrovers, när det kom fram att Ninja inte vill streama med kvinnor av oro för att inbjuda till spekulationer som kan skada hans äktenskap.

Han öppnar dock dörren för “gruppstreaming” tillsammans med kvinnor, där han “kan kontrollera narrativet mera, utan korkat drama och rykten”. Här är en tweet av ESPN om Ninja.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar