facebook_pixel
Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry visar upp sig i första gameplaytrailern

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry visar upp sig i första gameplaytrailern

I maj dök en produktsida för Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Die upp som allra hastigast på Steam, vilket ledde till en officiell utannonsering tillsammans med en teasertrailer några dagar senare. Och nu har vi fått den allra första gameplaytrailern inför lanseringen den 7 november!

Om det här är en bra eller dålig sak låter vi vara upp till var och en att avgöra, men Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry utvecklas hur som helst av tyska studion Crazy Bunch (som ligger bakom titlar som Break A Brick, Relaxing VR Games: Mahjong och Kryptcrawler) och utspelas i den moderna världen.

Berättelsen i sig kommer kretsa kring Larrys försök att dejta “sina drömmars kvinna” genom att samla poäng i dejtingappen Timber, via “innovativ dejtingmekanism”. Spelet sägs även vara “ickelinjärt” (vilket nog får anses vara rejält ovanligt för den här typen av äventyrsspel) och kommer bjuda på “över 30 handritade platser”, och lika många handritade karaktärer i en “kärleksfullt designad värld”, fylld till bredden med “tvättäkta pussel”.

Här är den första gameplaytrailern för Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar