facebook_pixel
Kolla in 20 spelminuter från Just Cause 4

Kolla in 20 spelminuter från Just Cause 4

Så sent som i måndags kollade vi på en ny, fet video om Avalanche Studios kommande sandlådeskjutare Just Cause 4. Och nu sitter vi här igen, fast denna gång bjuds vi på hela 20 spelminuter, i form av demon som visades upp i slutet av sommaren i Köln, i samband med årets upplaga av Gamescom-mässan.

Vidderna är enorma och miljöerna vertikala, och precis som vanligt när det kommer till Just Cause 4 och Avalanche Studios partar man gärna om de imponerande vädereffekterna, med olika väderfenomen i varje zon, inklusive enorma tornador som suger upp allt de kommer över. I demon passar Avalanche Studios också på att spawna in ett jaktflygplan (genom att beställa en stålcontainer som släpps av ett lastflygplan) innan de byter till en sandloppa, och slutligen en pansarvagn som svävar i luften med hjälp av ett gäng gasfyllda ballonger. Tossigt!

Just Cause 4 släpps den 4 december. Här är den nya gameplaydemon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar