facebook_pixel
Kingdom Come: Deliverance får nytt dlc i höst, kolla in trailern!

Kingdom Come: Deliverance får nytt dlc i höst, kolla in trailern!

I våras avslöjade Warhorse Studios sina dlc-planer för sitt suveräna, historiska rollspel Kingdom Come: Deliverance, som släpptes i februari (recension!). From the Ashes och gratistillägget Hardcore Mode släpptes i juli, och nu har man börjat hajpa upp näta omgång innehåll!

Både betal-dlc:t The Amorous Adventerus of Bold Sir Hans Capon och gratisuppdateringen Tournament (som lägger till stridsfokuserade turneringar här och var i spelvärlden) släpps nu i höst, och det förstnämnda kommer ta mellan 10-15 timmar att spela igenom (enligt Warhorse själva i en intervju med PC Games N).

Spelare kommer kunna plocka upp den nya questen antingen vid slutet av basspelet, eller när man väl blivit vän med Sir Hans under berättelsens inledning (han presenteras som ett sant rövhål i början, men visar sig snabbt vara en betydligt hyggligare typ när huvudrollen Henry tillåts umgås med honom på tu man hand). Berättelsen kretsar kring Sir Hans försök att vinna slaktardottern Karolinas hjärta, något som sannolikt är lättare sagt än gjort.

Ytterligare dlc för Kingdom Come: Deliverance är också planerat, såsom storydrivna Band of Bastards (vid slutet av 2018) och A Woman’s Lot (nästa år). Här är en trailer för The Amorous Adventures of Bold Sir Capon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar