facebook_pixel
Insurgency: Sandstorm försenas till december

Insurgency: Sandstorm försenas till december

Turerna kring Insurgency: Sandstorm har varit överraskande många. Premiärvisningen sommaren 2017 följdes upp med slopandet av den utlovade storykampanjen ett halvår senare, och nu har spelet till råga på allt försenats, med blott en vecka kvar till den tilltänkta lanseringen den 18 september.

Det nya lanseringsdatumet är istället den 12 december, och anledningen bakom förseningen är den gamla vanliga; New World Interactive säger att “detta var ett av våra tuffaste beslut någonsin” men att det “ligger i spelets och vårt communitys intresse att vi får mer tid på oss för att försäkra oss om att vi kan leverera den bästa möjliga upplevelsen”. Under spelets betatester (som förlängts med anledning av den här förseningen) har dessutom utvecklarna mottagit feedback som säger att “alla inte haft den idealiska upplevelsen”, och att man därför kommer implementera “betydande förbättringar baserade på er input”.

Dessa förbättringar inkluderar “ytterligare optimering”, “förbättrade karaktärsmodeller, texturer och animationer”, “förbättrad ‘scope’-upplevelse(?)”, “fler kosmetiska föremål”, “en server-browser” och allmänt buggfixande, Även den tioprocentiga Steam-rean, för de som äger föregångaren Insurgency, har förlängts ända till slutet av mars.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar