facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för Life is Strange 2

Här är lanseringstrailern för Life is Strange 2

Samtidigt som genrekollegorna Telltale Games har stött på förrödande ekonomiska trångmål kommer Dontnod inleda den andra säsongen av Life is Strange. Spelet är, precis som föregångaren, ett episodiskt berättelsedrivet äventyr, och den första av fem planerade episoder släpps nu på torsdag.

Således kan du kolla in lanseringstrailern här nedan, och även om den inte direkt säger oss något vi inte redan vet så kan man ju kolla på den ändå (det är ju inte som att du har något annat för dig en söndagseftermiddag heller, eller hur?). Den kompletta Life is Stange 2-säsongen kan förköpas för 40 euro via Steam, och om man väljer att göra det så får man en en “mascot bundle”, inklusive tyglappar och en nyckelring från Life is Stange-universumet som du kan välja att pryda din in-game-ryggsäck med. Och det är väl kul och lite käckt, sådär.

Här är lanseringstrailern för Life is Strange 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar