facebook_pixel
Gratishelg för The Crew 2 har inletts, gratis-dlc lägger till svävarfordon

Gratishelg för The Crew 2 har inletts, gratis-dlc lägger till svävarfordon

Nästa tisdag släpps Forza Horizon 4 (recension), något Ubisoft är mycket väl medvetna om. Därför har man nu inlett en gratishelg för det egna (betydligt sämre) sandlåderaceralternativet The Crew 2, vilket innebär att du kan spela det via Uplay hur mycket du vill fram till söndag kväll kl. 22:00 svensk tid.

Därtill har The Crew 2 också fått en 45-procents-rea som varar fram till den 5 oktober för standard-, guld- och deluxe-utgåvorna av spelet, tillsammans med ett helt nytt, gratis dlc-paket kallat för Gator Rush, som utökar spelets redan digra fordonsutbud med svävarfarkoster. Inte för att det spelar så stor roll (det största problemet med The Crew 2 är att körkänslan inte är särskilt bra, oavsett fordon) men om din Forza Horizon 4-hajp blivit alltför stor så kan nog The Crew 2 hjälpa dig att få helgen att passera lite, lite kvickare, i alla fall.

Här är trailern för Gator Rush till The Crew 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar