facebook_pixel
Generation Zero får ett stängt betatest i oktober

Generation Zero får ett stängt betatest i oktober

I somras avslöjade svenska Just Cause-utvecklarna Avalanche Studios den nya co-op-skjutaren Generation Zero, som äger rum under 1989 på den svenska landsbygden, i en alternativ sci-fi-verklighet (vilket omedelbart väckte misstankar om Simon Stålenhag-plagiat, något som Avalanche Studios senare tillbakavisat). Och nu i oktober väntar ett stort, stängt betatest!

Avalanche Studios säger att man kommer släppa in 100 000 spelare via pc och Xbox One, så du gör nog bäst i att anmäla dig här så kvickt som möjligt för att försäkra dig om en plats (man kommer dessutom stänga formulären redan på söndag!). Betan kommer sedan äga rum mellan onsdag den 17 oktober och söndag den 21 oktober, och därmed ge dig gott om tid att utforska PCG-bekantingen Emil Kraftlings kreativa vision.

Här är dessutom en arkiverad dygnsgammal “pre-beta”-stream med utvecklarna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar