facebook_pixel
Fuck You All! En dokumentär om Uwe Boll

Fuck You All! En dokumentär om Uwe Boll

För två år sedan berättade Uwe Boll (regissören bakom spelbaserade filmer som Alone in the Dark, Bloodrayne, House of the Dead, Far Cry och Postal) att han ämnade lägga ner sitt filmskapande, eftersom “marknaden är död”. Nu kommer han dock återvånda till skärmarna i en ny dokumentär!

Nedan kan du se den officiella trailern för Fuck You All: The Uwe Boll Story, och precis som titeln antyder så kommer dokumentären belysa Uwe Bolls livsberättelse – delvis via intervjuer med legendaren själv – för att slutligen även, möjligtvis, ge oss ett svar på den eviga frågan: är Uwe Boll den sämsta filmskaparen någonsin, eller är han bara väldigt, väldigt dålig? Dokumentären regisseras av Sean Patrick Shaul och produceras av Prairie Coast Films Production, och saknar tills vidare både premiärdatum och tilltänkta plattformar.

Här är den officiella trailern för Fuck You All: The Uwe Boll Story.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar