facebook_pixel
Fortnite Season 6 introducerade “pinsam” bröstfysik av misstag

Fortnite Season 6 introducerade “pinsam” bröstfysik av misstag

Fortnite Season 6 gick live under gårdagen, och precis som vanligt har diskussioner uppstått kring den enormt framgångsrika onlineskjutarens nya innehåll, däribland en ny emote för Calamity-skinnet som introducerade uppseendeväckande bröststudsande. Videobevis i tweeten här nedan!

Nu har Epic Games sagt att det hela är ett “pinsamt och oavsiktligt misstag” till våra brittiska kollegor, och att man “jobbar på att åtgärda det så fort som möjligt”. Personligen anser jag att det här är något av en överreaktion av Epic Games – själva animationen är faktiskt rätt blygsam, i alla fall jämfört med motsvarande saker från exempelvis Dead or Alive-serien (som i och för sig också kommer tonas ner inför lanseringen av del sex). Men Fortnite har trots allt över 78 miljoner registrerade spelare, varav många är minderåriga, så inslag av den här typen kostar förmodligen mer än de smakar om diverse föräldraorganisationer får nys om det skedda.

Här är den kontroversiella nya Calamity-animationen i Fortnite.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar