facebook_pixel
Fortnite Season 6 har börjat, öar svävar i skyn och lamor rockar loss!

Fortnite Season 6 har börjat, öar svävar i skyn och lamor rockar loss!

Det går rätt bra för Fortnite. Faktum är att augusti var spelets mest framgångsrika månad hittills, med över 78, 3 miljoner spelare (eller i alla fall 78, 3 miljoner spelarkonton). Nu har Fortnite Season 6 börjat, och du kan kolla in trailern här nedan, komplett med popcornsmumsande och svävande öar!

Själv spelar jag inte Fortnite, så det är uppriktigt talat svårt att hänga med i svängarna, men den mystiska lila kuben som dök upp i slutet av augusti är av allt att döma fortfarande i händelsernas centrum, och om du vill försöka luska ut ännu mera kan du läsa våra brittiska kollegors genomgående artikel om allt vi vet om Fortnite Season 6, inklusive DJ-lamor, studsmattesjöar och varulvar. Färgen lila verkar också vara ett genomgående tema, inte mig emot eftersom lila är en ganska bra färg. Här är är trailern för Fortnite Season 6.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar