facebook_pixel
Fortnite blir Monopol, släpps den 1 oktober!

Fortnite blir Monopol, släpps den 1 oktober!

Att onlineskjutaren Fortnite är ett ganska populärt spel är inget nytt, och Epic Games är mycket väl medvetna om det. Därför har man nu valt att expandera varumärket till brädspelens förlovade värld, och tillsammans med Hasbro kommer man därför släppa Fortnite Monopoly den 1 oktober!

Nyheten bekräftades av Donald Mustard, worldwide creative director hos Epic Games, via Twitter, efter att Fortnite Monopoly hade dykt upp hos brittiska onlinebutiken Zavvi (via Eurogamer). Fortnite Monopoly ska dock vara mer än ett nytt lager färg för den ursprungliga brädspelsklassikern, och man kommer bland annat introducera saker som hälsopoäng (istället för pengar), boogie bombs, väggar som kan beskydda dina rutor och den allsmäktiga blåa stormen. Målet är, precis som i Fornite: Battle Royale, att bli den sista spelaren vid liv.

Här är Donald Mustards tweet om Fortnite Monopoly.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar