facebook_pixel
Fallout 76:s förhandsbokningsbeta drar igång den 30 oktober, kolla in introt!

Fallout 76:s förhandsbokningsbeta drar igång den 30 oktober, kolla in introt!

Fallout 76 släpps den 14 november, men innan dess, den 30 oktober, kommer ett stängt betatest dra igång, exklusivt för de som förhandsbokat spelet via “deltagande återförsäljare” (vilka det nu är). Dessutom har Bethesda premiärvisat rollspelsöverlevarens intro, och du kan kolla in det här nedan!

Bethesda har också skrivit en FAQ-artikel, där vi får reda på att betan väger in på 45 GB och kan laddas ner via Bethesda Launcher efter att du har matat in din produktkod (Fallout 76 kommer som bekant inte överhuvudtaget släppas till någon annan plattform, inklusive Steam, vid lanseringen). Själva betatestandet kommer sedan äga rum över “fyra- till åttatimmarsfönster” i syfte att stresstesta servarna, och de exakta tidpunkterna kommer meddelas via Fallout– och Bethesda-kontona på Twitter, samt det officiella forumet hos Bethesda.net.

Slutligen tillägger även Bethesda att betatestet kommer bestå av “den fulla versionen av spelet”, och att deras “nuvarande plan” är att låta alla dina framsteg följa med till det fullständiga spelet. Här är introt till Fallout 76.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar