facebook_pixel
Dr Disrespect avbröt stream efter att någon hade skjutit mot hans hus

Dr Disrespect avbröt stream efter att någon hade skjutit mot hans hus

Under gårdagen blev den populära Twitch-streamaren Guy “Dr Disrespect” Beahm tvungen att avbryta sin Black Ops 4-stream i förtid (pc-betan äger rum i helgen) efter att någon hade skjutit mot hans hus, genom ett fönster på övervåningen. Varken Dr Disrespect eller hans familj skadades under incidenten.

Det här var den andra liknande incidenten på två dagar (Polygon-reportern Julia Alexander har även bekräftat incidenterna med de lokala myndigheterna, så det verkar inte röra sig om något makabert pr-stunt från Dr Disrespects sida). Du kan se den nyaste incidenten i två Twitch-klipp här och här (under och direkt efter skjutningen), och nedan kan du även läsa Dr Disrespects tweet där han bekräftar ingen har skadats, och att stremaschemat fortsätter som vanligt. Låt oss bara hoppas att den här historien får ett slut här och nu, för att skjuta mot folks hus – oavsett om de är internetkändisar eller inte – är verkligen inte coolt någonstans.

Här är Dr Disrespects tweet om skjutningen mot hans hus.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar