facebook_pixel
Det tog 19 timmar för Destiny 2-klan att slutföra den nya raiden!

Det tog 19 timmar för Destiny 2-klan att slutföra den nya raiden!

Varje gång Destiny 2 får en ny raid försöker världens samlade spelare att bli de första i världen att slutföra den. Sagt och gjort, och 19 timmar efter att den nya Destiny 2: Forsaken-raiden The Last Wish gått live hade den redan besegrats av klanen Redeem. Kolla in det avgörande ögonblicket här!

Den exakta sluttiden Redeems försök skrivs till 18 timmar och 48 minuter (man började med andra spela så fort som den nya raiden gjordes tillgänglig) och Bungie var inte sena med att framföra sina gratulationer via tweeten här nedan, och de sex klanmedlemmarna kommer också få ett showbrottningsdoftande mästerskapsbälte (ett riktigt sådant!) som belöning för besväret. Inte illa, och förmodligen värt en plats i den allra finaste bokhyllan!

En cool detalj är att alla spelare som var online fick ett meddelande när raiden hade slutförts (på bilden här ovan), och att bragden också har låst upp en ny mellansekvens i The Dreaming City. Här är den.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar