facebook_pixel
Dark Souls: Remastered-modd låter dig spela som Link från The Legend of Zelda

Dark Souls: Remastered-modd låter dig spela som Link från The Legend of Zelda

Det finns gott om roliga moddar till Dark Souls (såsom Nicolas Cage- och krabb-moddarna) men få har varit lika övertygande som den här. Moddarna AirTunez och Dropoff har nämligen lyckats implementera Link från The Legend of Zelda i Dark Souls: Remastered, med det mesta av vad det innebär!

Du kan ladda ner modden här, och nedan kan du se en förträfflig liten trailer. Den här karaktärsmodellen (som baseras på Link i Twilight Princess, den bästa Link-designen av alla enligt mig) känns faktiskt som hemma i Dark Souls fantasygotiska universum, och man har till och med lagt till helt nya ljudeffekter (som Links karaktäristiska skrikande). Rent tekniskt ersätter Link spelets “hard leather set”, så vi antar att man inte nödvändigtvis behöver känna sig låst till den nya karaktärsmodellen om man väljer att installera modden?

Här är en trailer för Hero of Twilight – Model and Voice.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar