facebook_pixel
Black Ops 4-betan öppnar portarna för alla redan ikväll, men det finns en hake

Black Ops 4-betan öppnar portarna för alla redan ikväll, men det finns en hake

Ikväll drar den öppna pc-betan för Call of Duty: Black Ops 4 (inklusive battle royale-läget Blackout) igång för förhandsbokare, medan resten av spelarna släpps in imorgon. Om du vill ha tidigt tillträde utan att förhandsboka finns dock ett alternativ: kolla på Twitch-streams i åtminstone en timme!

Activision förklarar hur processen går till här, och i korthet måste du först koppla ditt Battle.net-konto till ditt Twitch-konto, och sedan kolla på en Twitch-stream av Ninja, Shroud, Summit1G eller TimTheTatman mellan 19:00 (samma klockslag som själva betan drar igång) och 23:00 ikväll, svensk tid. Det här extra dygnet är faktiskt rätt värdefullt i det här fallet, med tanke på att betan avslutas redan på söndag kväll, kl 19:00 svensk tid. I det kortaste laget, och surt för de av oss som inte kommer sitta klistrade vid datorn i helgen (inklusive undertecknad).

Här är förra veckans premiärtrailer för Blackout-läget i Call of Duty: Black Ops 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar