facebook_pixel
Besök Murkmire i nästa dlc till The Elder Scrolls Online

Besök Murkmire i nästa dlc till The Elder Scrolls Online

Trots den långa väntan på The Elder Scrolls VI behöver seriens fans knappast gå hungriga på Bethesdas fantasyuniversum. Deras MMO-variant The Elder Scrolls Online tuffar nämligen alltjämt på och nu väntar ytterligare ett nytt dlc på horisonten.

Den nya expansionen heter Murkmire och utspelar sig i Black Marsh, en del av världen som är mest känd som hemmet för den ödlelika rasen Argonians. Där finner du träskmarker, gamla tempel, och ruiner i överflöd.

För en första titt på den nya zonen har Bethesda satt ihop nästan en timmes lång förhandstitt. Om du vill skippa till att se hur just Murkmire ser ut kan du börja titta runt 13:30:

The Elder Scrolls: Murkmire kommer att dyka upp med spelets nästa uppdatering. Då blir det tillgängligt i spelets Crown Store och blir även tillgängligt till Pro-medlemmar.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar