facebook_pixel
Battlefield 1 är svinbilligt just nu, och Premium Pass är gratis!

Battlefield 1 är svinbilligt just nu, och Premium Pass är gratis!

Den öppna Battlefield V-betan har kommit och gått (vår stream från förra torsdagen hittar du här) och precis som utlovat har Electronic Arts och Dice gjort Premium Pass (som inkluderar alla expansioner) till Battlefield 1 helt gratis. Och basspelet i sig har också fått en enorm rea!

Summan av kardemumman är att Battlefield 1 och alla expansioner, just nu, går loss för futtiga 5 euro via Origin (eller motsvarande summa i kronor, jag slipper tyvärr inte en på den svenska versionen av Origin). Och det är ju ett ganska okej pris för en av de senaste årens mest lovprisade onlineskjutare (Mats Nylund belönade spelet med hela 92 procent när det begav sig under hösten 2016). Battlefield V har som bekant försenats till den 20 november, så det finns gott om tid för dig att bekanta dig med föregångaren om du inte gjort det ännu. Battlefield 4:s Premium Pass är även det gratis just nu, även om prislappen fortsättningsvis är 20 euro för basspelet.

Här är den gamla lanseringstrailern för Battlefield 1 från 2016.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar